Farol Housing - Praia Barra

Ílhavo
Fotografia © RVDM
Fotografia © RVDM
Fotografia © RVDM
Fotografia © RVDM
Architects
RVDM Arquitectos
Any
2006

Near of the highest lighthouse of the Iberian Peninsula, the building articulates two solids over a commercial floor. Each side resolves its relation with the site in different manners: for the Square the solution is to maximize natural light by designing bay windows allowing sun and vistas to come inside. For the street the building seeks privacy. Most of the apartments are double bedrooms type. Living spaces confronts the street and intimate ones looks backwards.

Projectes relacionats

  • Gebäudeadaptierungen Rathausbereich - Zwentendorf
    maul-architekten zt gmbh
  • FON - Wohnbau und Kindergarten Fontanastraße
    GERNER GERNER PLUS
  • GOLD - Wohnbau Goldberg
    GERNER GERNER PLUS
  • BENE - Wohnbau Benedikt
    GERNER GERNER PLUS
  • PUCH - Wohnbau Puchsbaumgasse
    GERNER GERNER PLUS

Revista

Altres projectes per RVDM Arquitectos

House in Canal Botirões
Aveiro
Bus Complex Arriva-Guimarães
Guimarães
House in Oliveira de Frades
Viseu
House in Palhaça
Aveiro
House in Quintãs
Aveiro