Reforma i ampliació de l'Hospital Asil de Granollers

Granollers, Spain
Fotografia © Fernando Guerra
Fotografia © Fernando Guerra
Fotografia © Fernando Guerra
Fotografia © Fernando Guerra
Fotografia © Fernando Guerra
Fotografia © Fernando Guerra
Fotografia © Fernando Guerra
Fotografia © Fernando Guerra
Fotografia © Fernando Guerra
Architects
PINEARQ
Adreça
Avda. Francesc Ribes, s/n, 08402 Granollers, Spain
Any
2010
Equip
Alberto de Pineda, Juan García, Pedro Pombinho, Gerardo Solera

L’Hospital Asil es localitza en una zona urbana consolidada de Granollers, municipi al nord-oest de Barcelona. La intervenció suposa l’ampliació d’una edificació catalogada com a històrica d’estil modernista.

El nou volum s’adapta al desnivell del terreny amb zones semi-enterrades. Amb aquest projecte es soluciona la dolenta comunicació entre els pavellons existents, i es creen patis que relacionen totes les dependències. La façana de la nova implantació es planteja neutra per potenciar el valor de l’edifici existent.

Projectes relacionats

  • Casa Malussi
    Iseppi AG
  • Werks- und Bürogebäude Theurl
    ATP architekten ingenieure
  • Lounge by Topgolf [Shanghai]
    hcreates interior design
  • Mini Cuppa
    hcreates interior design
  • Bahnhofplatz, Wil
    Hager Partner AG

Revista

Altres projectes per PINEARQ

Nou Hospital del Nen i Maternitat de l'Hospital Sant Tomàs
Panamá, Panama
Plataforma de Serveis de Vilanova i la Geltrú
Vilanova i la Geltrú, Spain
Edifici per a Transtorns Mentals Severs del Parc Hospitalari Martí i Julià
Salt, Spain
Consultes Externes del Hospital del Mar
Barcelona, Spain
Hospital Marina Salud de Dénia
Dénia, Spain