Renovation and Extension of Granollers Asylum Hospital

Granollers, Spanien
Foto © FERNANDO GUERRA
Foto © FERNANDO GUERRA
Foto © FERNANDO GUERRA
Foto © FERNANDO GUERRA
Foto © FERNANDO GUERRA
Foto © FERNANDO GUERRA
Foto © FERNANDO GUERRA
Foto © FERNANDO GUERRA
Foto © FERNANDO GUERRA
Architekten
PINEARQ
Adresse
Avda. Francesc Ribes, s/n, 08402 Granollers, Spanien
Jahr
2010
Team
Alberto de Pineda, Juan García, Pedro Pombinho, Gerardo Solera

This complex is located in an urban consolidation zone of Granollers, a municipality to the northeast of Barcelona. The action is for extension of a listed historic building in the modernist style.

The new volume is adapted to the gradient of the site, with semi-basement areas. The project solves the problem of poor communications between the existing pavilions, with patios created to connect all the departments. The façade of the new part is planned to be neutral to enhance the value of the historic building.

Dazugehörige Projekte

  • Herman Miller National Showroom
    Krueck Sexton Partners
  • The Ark, Condominiums
    Form4 Architecture
  • SFMOMA Rooftop Garden
    Jensen Architects
  • Kokoris Residence
    Jensen Architects
  • Turner Duckworth Offices
    Jensen Architects

Magazin

Andere Projekte von PINEARQ

Hospital Beatriz Angelo
Loures
Marina Salud Hospital in Dénia
Dénia, Spanien
Doctor Moisès Broggi Hospital
Sant Joan Despí, Spanien
Barcelona Biomedical Research Park
Barcelona, Spanien
QuirónSalud Madrid University Hospital
Pozuelo de Alarcón, Spanien
Anti-Doping Laboratory in Doha
Doha, Katar