Foto © Xavier Antunes
Foto © Xavier Antunes
Foto © Xavier Antunes
Foto © Xavier Antunes
Foto © Xavier Antunes
Foto © Xavier Antunes
Foto © Xavier Antunes
Foto © Xavier Antunes
Foto © Xavier Antunes
Foto © Xavier Antunes

House in Taíde

 Torna alla Lista di Progetti
Indirizzo
R. de Ralde, 4830 Póvoa de Lanhoso
Anno
2005

This house was built in accordance with the pre-existent farm buildings’ implantation and orientation.

The aim was to explore two autonomous construction methods by confronting and intercepting them:

-One uses the existing granite walls from the farmhouse, its windows and doors stonemasonry, to shelter the entrance garden and house work areas.

-The other, which enfolds the living areas and bedrooms, is made of a continuous concrete structure with aluminium frameworks.

In the garden, a flagstone pavement reunites the swimming pool and the original stone tanks.

Altri progetti di Topos Atelier de Arquitectura

Residential Buildings in Póvoa de Varzim
Povoa de Varzim
Clubhouse
Ponte de Lima
House in Alcobaça
Alcobaça
Ribamar Residential and Commercial Building
Póvoa do Varzim
Avidos Urban Complex
V. N. de Famalicão