Santa Caterina Hospital in Martí i Julià Hospital Park

Salt, Spain
写真 © Lluís Casals
写真 © Lluís Casals
写真 © Lluís Casals
写真 © Lluís Casals
写真 © Lluís Casals
写真 © Lluís Casals
写真 © Lluís Casals
建築家
PINEARQ
場所
Avda. Doctor Castany, 90, 17190 Salt, Spain
2005
チーム
Alberto de Pineda, Manuel Brullet, Alfonso de Luna, Albert Vitaller, M. Àngels Manchado

The Santa Caterina hospital is the second phase of the Martí i Julià hospital park, located in Salt. The existing gardens lead to the design, so pavilions were created and were linked by patios that connect the natural environment with the interior spaces. This premise also allows a clear understanding of the location of the activities by the users.

On the one hand, a low-rise building is proposed considering the present structures in the area. On the other hand, the open organization of pavilions and spaces allows the modification of the building according to future needs. This plan lets natural light and external views to increase comfort. Likewise, from the lobby, the public direction is structured to improve the circulation of external and internal patients.

関連したプロジェクト

  • Promenade Favorita, Lugano TI
    mavo gmbh
  • Garten Höhenweg St.Gallen
    mavo gmbh
  • Sagiareal, Greppen LU
    mavo gmbh
  • Progressiver Reinraumausbau
    Lindner Group
  • Büro Allmendstrasse
    BFB Architekten AG

Magazine

PINEARQ によるその他のプロジェクト

Residence for the Elderly in Vilanova i la Geltrú
Vilanova i la Geltrú , Spain
Building for Severe Mental Disorders in Martí i Julià Hospital Park
Salt, Spain
Outpatient Building in Hospital del Mar
Barcelona, Spain
New Children's Hospital and Maternity Building of Hospital Santo Tomas
Panama City, Panama
Renovation and Extension of Granollers Asylum Hospital
Granollers, Spain