aatrial house

 Terug naar projectenlijst
Jaar
2006


The site where the house is designed has one drawback: south-western access. To avoid the functional collision of the driveway and the garden, the driveway has been „pushed” into the ground. This prompted the idea of a driveway leading inside to the ground floor level, from underneath the building, which became possible thanks to the creation of an inner atrium with the driveway in it. As a result, the building opens up onto all sides with its terraces in an unrestricted manner, and the only way to get into the garden is through the atrium and the house. This in turn has made it possible to obtain a new spatial model of the house – a reverse of an atrial building.

Andere projecten van KWK Promes architect

Dialogue Center “Przełomy”
Szczecin, Polen
Hotel in Czorsztyn
Czorsztyn, Polen
house with a capsule
Ruda Śląska, Polen
hidden house
Kłodzko, Polen
MultiVILLA
Katowice, Polen