Hospital Beatriz Angelo

Loures
Photo © FERNANDO GUERRA
Photo © FERNANDO GUERRA
Photo © FERNANDO GUERRA
Photo © FERNANDO GUERRA
Photo © FERNANDO GUERRA
Photo © FERNANDO GUERRA
Photo © FERNANDO GUERRA
Photo © FERNANDO GUERRA
Photo © FERNANDO GUERRA
Architecten
PINEARQ
Locatie
Avenida Carlos Teixeira, 514, 2674-514 Loures
Jaar
2011
Team
Alberto de Pineda, Miguel Saraiva, Paula Pestana, Luis Barros, José Olagüe

The new hospital at Loures, a municipality to the north of Lisbon, is located in a growing part of this city. The building is in two rectangular bodies, related by means of a sequence of internal patios, perpendicularly interlinked by three volumes. The main entrance is marked by a large covered plaza with the pedestrian routes in the area.

The layout of the hospital with respect to its surroundings responds to a search for the best views to the outside and for protection against noise for the neighbours. The interior is laid out with independent entrances for the different types of users and functions.

Gerelateerde projecten

  • Promenade Favorita, Lugano TI
    mavo gmbh
  • Garten Höhenweg St.Gallen
    mavo gmbh
  • Sagiareal, Greppen LU
    mavo gmbh
  • Progressiver Reinraumausbau
    Lindner Group
  • Büro Allmendstrasse
    BFB Architekten AG

Magazine

Andere projecten van PINEARQ

Extension of Bellvitge University Hospital - Phase I
L'Hospitalet de Llobregat, Spanje
Anti-Doping Laboratory in Doha
Doha, Qatar
QuirónSalud Madrid University Hospital
Pozuelo de Alarcón, Spanje
Santa Caterina Hospital in Martí i Julià Hospital Park
Salt, Spanje
Hedwigshöhe Hospital
Berlin, Duitsland