Laboratori Antidoping a Doha

Doha, Qatar
Fotografia © Pinearq
Fotografia © Pinearq
Fotografia © Pinearq
Architects
PINEARQ
Adreça
Sports City Street, Doha, Qatar
Any
2012
Equip
Alberto de Pineda, Raúl García, Paula Pestana, Antonio Mota, José Olagüe, Daniel Linares

El laboratori es localitza a la zona esportiva de Doha, un enclavament en creixement continu de la ciutat. L'edifici és un únic volum de vidre cobert per un gran pla perforat sobre el pati i sostingut per un bosc de fines columnes, que creen una relació visual directa de les activitats de l'interior amb l'exterior.

El pati conjuntament amb l'estany creen un espai amb característiques domèstiques i aptes pel clima extrem d'aquesta regió. A l'exterior es crea una plaça enjardinada que reforça les característiques de l'edifici i el connecten directament amb l'entorn.

Projectes relacionats

  • Projektwettbewerb Campus Motel NTB
    FELIX PARTNER Architektur und Design
  • Volksschule Maria Grün
    BERKTOLD WEBER Architekten
  • Stereokitchen
    Paul Kaloustian Architect
  • Cyprus New Museum
    Paul Kaloustian Architect
  • Bürobegrünung ERZ Entsorgung + Recycling, Zürich
    Hydroplant

Revista

Altres projectes per PINEARQ

Hospital Beatriz Ângelo
Loures
Hospital Marina Salud de Dénia
Dénia, Spain
Reforma i ampliació de l'Hospital Asil de Granollers
Granollers, Spain
Hospital Doctor Moisés Broggi
Sant Joan Despí, Spain
Parc de Recerca Biomèdica de Barcelona
Barcelona, Spain
Hospital Universitari QuirónSalud Madrid
Pozuelo de Alarcón, Spain