House in Oliveira de Frades

Viseu
Photo © RVDM
Photo © RVDM
Photo © RVDM
Architecten
RVDM Arquitectos
Jaar
2008
Kosten
100K - 1M
Verhalen
1-5 Stories

Two overlapping volumes contain separate programs. The upper one contains the housing program, organized spaces around the central courtyard. This wide body, is drilled vertically, and it lands on the ground supported by another volume that houses the pool bottom. Around the central courtyard is positioned all the domestic program: bedrooms, dining room and living rooms separated by an double sized space, the kitchen and laundry. This floor creates visual cross-stringing that take advantage of the landscape. The image of the house pending challenges the topography while marking the horizontality of the volume.

Gerelateerde projecten

  • Casa Malussi
    Iseppi AG
  • Werks- und Bürogebäude Theurl
    ATP architekten ingenieure
  • Lounge by Topgolf [Shanghai]
    hcreates interior design
  • Mini Cuppa
    hcreates interior design
  • Bahnhofplatz, Wil
    Hager Partner AG

Magazine

Andere projecten van RVDM Arquitectos

House in Canal Botirões
Aveiro
Bus Complex Arriva-Guimarães
Guimarães
House in Palhaça
Aveiro
House in Quintãs
Aveiro
Sea Front
Figueira da Foz