Hospital Beatriz Angelo

Loures
照片 © FERNANDO GUERRA
照片 © FERNANDO GUERRA
照片 © FERNANDO GUERRA
照片 © FERNANDO GUERRA
照片 © FERNANDO GUERRA
照片 © FERNANDO GUERRA
照片 © FERNANDO GUERRA
照片 © FERNANDO GUERRA
照片 © FERNANDO GUERRA
建筑师
PINEARQ
地址
Avenida Carlos Teixeira, 514, 2674-514 Loures
年份
2011
团队
Alberto de Pineda, Miguel Saraiva, Paula Pestana, Luis Barros, José Olagüe

The new hospital at Loures, a municipality to the north of Lisbon, is located in a growing part of this city. The building is in two rectangular bodies, related by means of a sequence of internal patios, perpendicularly interlinked by three volumes. The main entrance is marked by a large covered plaza with the pedestrian routes in the area.

The layout of the hospital with respect to its surroundings responds to a search for the best views to the outside and for protection against noise for the neighbours. The interior is laid out with independent entrances for the different types of users and functions.

相关项目

  • Herman Miller National Showroom
    Krueck Sexton Partners
  • The Ark, Condominiums
    Form4 Architecture
  • SFMOMA Rooftop Garden
    Jensen Architects
  • Kokoris Residence
    Jensen Architects
  • Turner Duckworth Offices
    Jensen Architects

杂志

以下出品方的其他项目 PINEARQ

Marina Salud Hospital in Dénia
Dénia, Spain
Renovation and Extension of Granollers Asylum Hospital
Granollers, Spain
Doctor Moisès Broggi Hospital
Sant Joan Despí, Spain
Barcelona Biomedical Research Park
Barcelona, Spain
QuirónSalud Madrid University Hospital
Pozuelo de Alarcón, Spain
Anti-Doping Laboratory in Doha
Doha, Qatar